MASSAGE

Last van stramme spieren, klachten aan rug, nek en/of schouders, hoofdpijn, een vermoeid gevoel, of gewoon behoefte om even lekker te ontspannen? Trakteer jezelf dan eens op een massage. Naast dat massages zeer ontspannend zijn bevorderen ze de gezondheid. Door spieren (lokaal) te ontspannen of juist te stimuleren ontstaat een verbetering van de doorbloeding in de huid en spieren. Hierdoor kunnen deze weer optimaal presteren en zul je je zowel geestelijk als lichamelijk vitaler voelen.

Beauty salon Margarita  heeft de keuze uit verschillende massages:


Madero-therapie

Kan ook worden toegepast als een behandeling voor cellulitis. Cellulitis is een aandoening waarbij vetweefsel onder de huid zich ophoopt en een hobbelig uiterlijk veroorzaakt, meestal op de dijen, billen en heupen.

Madero-therapie kan helpen bij de behandeling van cellulitis door verschillende mechanismen:

Het is raadzaam om een getrainde en ervaren Madero-Specialiste te raadplegen om de behandeling op een veilige en geschikte manier te ontvangen. Daarnaast kan het raadzaam  eerst een Intake gesprek te plannen voor een uitgebreide evaluatie en advies over de behandeling van cellulitis. De intake gesprek is bij ons gratis.


MADERO WOOD THERAPIE / ANTI- CELLULITES

De houten massagerol helpt u in de strijd tegen onaangename vetophopingen en verwijdert de onaantrekkelijke sinaasappelhuid. De rol helpt om de bloedcirculatie te verbeteren, kneedt de spieren en maakt de huid glad. De houten massagerol van natuurlijk beukenhout zorgt elke dag voor minutenlange ontspanning, bevordert uw welzijn en is daardoor de perfecte therapie. Het massagehulpmiddel is onmisbaar bij maderotherapie (madero = hout), de volledig natuurlijke en bijzondere techniek waarbij lymfedrainage wordt gestimuleerd en cellulitis beter wordt bestreden. Tegelijkertijd worden de vetcellen gebroken waardoor de bloed- en lymfestroom in het volledige lichaam wordt verbeterd. Hierdoor krijgt het lichaam meer zuurstof en voedingsstoffen die de huid nodig heeft om strak en stevig te blijven. Door specifieke druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen helpt deze therapie om de lichaamscontouren te accentueren, cellulitis te verminderen en gewichtsverlies te ondersteunen. Daarnaast heeft deze therapie een relaxerende werking op lichaam en geest, het vermindert lichamelijke en geestelijke stress en stimuleert de organen, de bloedcirculatie en het lymfatisch drainagesysteem van het lichaam.


RELAX MASSAGE

Tijdens deze ontspannende massage worden benen, armen, rug, schouder en nek gemasseerd om eventuele klachten te verlichten en om tot rust te komen. Kortom je hele lichaam wordt gemasseerd en in overleg kunnen eventuele pijnpunten extra worden aangepakt.


SPORTMASSAGE

Deze massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen verlaat de stress je lijf, zodat lichaam en geest weer in balans kunnen komen.

Wanneer je veel van je jezelf vergt kan het zijn dat je lichaam overbelast raakt. Vaak brengt een goede sportmassage een uitkomst. Ook kan er preventief aandacht van specifieke spiergroepen gegeven worden, dit om de kans op blessures te verkleinen en te genezen.


Cupping massage

Is een alternatieve therapie waarbij vacuüm wordt gecreëerd door middel van zuignappen op de huid te plaatsen. Deze therapie wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen vanwege de mogelijke gezondheidsvoordelen. Enkele effecten van cupping massage zijn:

  1. Verhoogde bloedstroom: Cupping massage kan helpen om de bloedstroom naar de gebieden waar de cups zijn geplaatst te verhogen. Deze verhoogde bloedstroom kan helpen bij het bevorderen van genezing en het verminderen van ontstekingen.

  2. Verbeterde mobiliteit: Cupping massage kan helpen om stijve spieren en gewrichten losser te maken, wat je mobiliteit kan verbeteren.

  3. Verminderde pijn: Cupping massage kan helpen pijn te verminderen door spanning los te laten en ontspanning te bevorderen.HOTSTONE MASSAGE

Tijdens deze massage wordt het lichaam gemasseerd met handen en verwarmde vulkaanstenen. Ook worden er stenen op specifieke acupunctuurpunten van het lichaam gelegd. De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten. Door de behandeling worden de spieren soepeler.
Een behandeling heeft een diepgaande, ontspannende werking op lichaam en geest.

Een hotstone massage kan helpen bij klachten zoals:

• Slechte doorbloeding
• Spier- en gewrichtsklachten
• Spijsverteringsproblemen
• Stress


BINDWEEFSEL MASSAGE

Bindweefselmassage is een intensieve massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen, welke worden uitgevoerd op zowel de rug als het gezicht. De eerste behandelingen kunnen door verklevingen van het bindweefsel als gevoelig, pijnlijk of snijdend worden ervaren. Het kan voorkomen dat de huid tijdens de massage heftig reageert en rood wordt. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Het is een massage die na afloop een gevoel van welbevinden achterlaat.