Welkom bij Beauty Salon Margarita,

 

Waar we gespecialiseerd zijn in Madero therapie! Als jouw toegewijde schoonheidsspecialist ben ik Margarita Santana, en ik ben verheugd om deze innovatieve therapie aan te bieden die gericht is op het verbeteren van jouw welzijn en schoonheid. Madero therapie, ook wel bekend als houttherapie, maakt gebruik van speciaal ontworpen houten instrumenten om de huid te masseren, te verstevigen en te verjongen. Deze techniek stimuleert de bloedsomloop, vermindert cellulitis en helpt bij het vormgeven van het lichaam. Bij Beauty Salon Margarita combineren we onze expertise in Madero therapie met een persoonlijke benadering, zodat elke behandeling is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Ervaar de voordelen van Madero therapie en laat ons je helpen een gezonde, stralende huid te bereiken.

 

Deze Brazilian Butt Lift is dé oplossing om mooie volle ronde billen te krijgen! Een billift zonder cellulite en zonder dure, risicovolle operatie! 

billen Lifting voor mooie ronde billen

Billen Lifting is de allernieuwste trend op het gebied van mooie billen. De behandeling tegen verslapte billen is volkomen risicoloos en bestaat uit een intensieve vacuümtherapie. Hierbij worden de billen gelift, krijgen deze meer volume en worden steviger. Het is een vacuumtherapie billen om specifiek de billen te verstevigen. De behandeling is bovendien ook uitermate efficiënt tegen Cellulite (vetophoping in de cellen). De verklevingen van de cellen worden losgemaakt en de doorbloeding verbetert.

Kortom: Billen Lifting voor mooie ronde billen is een effectieve behandeling.

Kom snel langs bij Beautysalon Margarita Rotterdam voor vrijblijvend betrouwbaar,  persoonlijk advies

 

Door de vacuümtherapie billen worden de collageen vezels versterkt en de aanmaak van elastine gestimuleerd met als resultaat een strakkere huid. De billen worden gelift en krijgen meer volume.

Soms wordt bij vrouwen (en mannen) de achterkant slap en gaat hangen. En dan wil je van die hangende billen en slappe achterkant af. Beter nog: hangbillen voorkomen!