Mesotherapie is een medische techniek waarbij kleine hoeveelheden medicatie, vitamines, mineralen en andere stoffen rechtstreeks in de huid worden geïnjecteerd. Het wordt gebruikt voor een breed scala aan behandelingen, waaronder:

 

Huidverjonging: Mesotherapie kan worden gebruikt om de huid te verjongen door het stimuleren van de collageenproductie en het verbeteren van de elasticiteit en hydratatie van de huid. Dit kan helpen bij het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en verslapping van de huid.

Haaruitval: Mesotherapie kan worden toegepast op de hoofdhuid om de haarzakjes te stimuleren en haaruitval te verminderen. Door voedingsstoffen rechtstreeks in de hoofdhuid te injecteren, kan Mesotherapie de haargroei bevorderen en dunner wordend haar behandelen.

Vetvermindering: Mesotherapie kan worden gebruikt als een niet-chirurgische methode om lokale vetophopingen te verminderen, met name op probleemgebieden zoals de buik, dijen, billen en armen. De injecties helpen bij het afbreken en afvoeren van vetcellen.

Cellulitisbehandeling: Mesotherapie kan ook worden toegepast om de verschijning van cellulitis te verminderen door de doorbloeding te verbeteren, vetophopingen te verminderen en de huidtextuur te verbeteren.

Huidverlichting: Voor huidverlichting kan Mesotherapie worden gebruikt om pigmentatieproblemen zoals melasma, ouderdomsvlekken en zonneschade te verminderen door de melanineproductie te reguleren en de huidteint te egaliseren.

Het is belangrijk op te merken dat Mesotherapie effectief kan zijn voor bepaalde problemen, maar dat de resultaten kunnen variëren en dat niet iedereen in aanmerking komt voor deze behandeling. Het is altijd raadzaam om een gekwalificeerde professional te raadplegen om te bepalen of Mesotherapie geschikt is voor jouw specifieke behoeften en om mogelijke risico's en bijwerkingen te bespreken.

 

Boek een gratis intake:

 

 

 

 

          STRIEMEN (STRIAE)

 

Striemen of Striae zijn ingesprongen strepen die op de buik, borsten, heupen of billen verschijnen. Ze komen voor bij zwangerschap of na gewichtsverlies. Striae zijn niet pijnlijk of schadelijk, maar de witte lijnen zijn wel storend.

Om striemen efficiënt aan te pakken, is er nu de  RF therapie die voor zichtbare verbetering zorgt!  Een niet-invasieve oplossing tegen striae!