De moderne vrouw wil er goed en verzorgd uitzien, maar tegenwoordig hebben we allemaal haast. Met permanente make-up stapt u elke ochtend fris en snel verzorgt de deur uit.

Permanente make-up is (afkorting PMU) een pigmentatie-methode voor een blijvende of langdurige en natuurlijke make-up van wenkbrauwen, ogen en lippen. Hiermee kan een perfecte wenkbrauwlijn,  lipliner worden aangebracht.

Alles wat normaal met gewone make-up - zoals een potlood - wordt toegevoegd, kan met PMU voor een periode van één tot vier jaar in de huid worden gebracht.


Voor en nabehandeling voor permanente make-up wenkbrauw en PMU lippen.

          Waarom PMU Behandeling laten doen bij  Beauty salon Margarita?

 

 

Permanente make-up verandert hoe we naar schoonheid kijken, en powder brows zijn hierin een grote stap vooruit.

Deze nieuwe manier van semi-permanente make-up is beter dan oudere methodes zoals microblading of het traditioneel tatoeëren van wenkbrauwen. Powder brows zien er niet alleen natuurlijker en voller uit, maar zijn ook zachter voor je huid en blijven langer mooi.

Stap in de toekomst van wenkbrauwstyling met powder brows. Ze combineren nauwkeurigheid met perfectie om je de wenkbrauwen te geven die je altijd al wilde.

We helpen je graag naar een makkelijke schoonheidsroutine waarbij je elke dag wakker wordt met perfecte wenkbrauwen. Kom zelf ontdekken waarom powder brows de beste keuze zijn voor een mooie look met de nieuwste techniek die er is.