Biab "Builder In A Bottle"

BIAB is de afkorting van "Builder In A Bottle". Dit is een populaire nagelbehandeling die wordt uitgevoerd met een speciale gel die zorgt voor een sterke en duurzame nagelverlenging. De gel is dikker dan traditionele gellak en kan gebruikt worden om de natuurlijke nagels te verstevigen of om kunstnagels te creëren. Het grote voordeel van BIAB is dat het in één stap kan worden aangebracht en uitgehard, waardoor de behandeling snel en efficiënt kan worden uitgevoerd.

MANICURE

Een manicure is een cosmetische behandeling van de handen en nagels. Het omvat verschillende stappen om de nagels, handen en nagelriemen te reinigen, te verzorgen en te hydrateren.

Bij een basis manicure worden de nagels gevijld en gepolijst, de nagelriemen worden teruggeduwd en losse velletjes worden verwijderd. De handen worden gereinigd en gehydrateerd, en er wordt een verzorgende crème aangebracht om de huid te verzachten.

Pedicure

Ontdek het beste van een pedicure en geef je voeten de zorg die ze verdienen! Een pedicure is meer dan alleen een cosmetische behandeling het is een essentiële zelfzorgroutine om je voeten gezond en pijnvrij te houden.