Biab "Builder In A Bottle"

BIAB is de afkorting van "Builder In A Bottle". Dit is een populaire nagelbehandeling die wordt uitgevoerd met een speciale gel die zorgt voor een sterke en duurzame nagelverlenging. De gel is dikker dan traditionele gellak en kan gebruikt worden om de natuurlijke nagels te verstevigen of om kunstnagels te creëren. Het grote voordeel van BIAB is dat het in één stap kan worden aangebracht en uitgehard, waardoor de behandeling snel en efficiënt kan worden uitgevoerd.


MANICURE

Een manicure is een cosmetische behandeling van de handen en nagels. Het omvat verschillende stappen om de nagels, handen en nagelriemen te reinigen, te verzorgen en te hydrateren.

Bij een basis manicure worden de nagels gevijld en gepolijst, de nagelriemen worden teruggeduwd en losse velletjes worden verwijderd. De handen worden gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd, en er wordt een verzorgende crème aangebracht om de huid te verzachten.

Er zijn ook verschillende soorten manicures beschikbaar, zoals een French manicure waarbij de nagels worden gelakt met een transparante basis en een witte tip, en een gel manicure waarbij een speciale gel wordt aangebracht die de nagels verstevigt en langer mooi blijft.

 Gelnagels

Zijn kunstnagels die worden gemaakt door het aanbrengen van een speciale gel op de natuurlijke nagel of op een verlenging. De gel wordt vervolgens uitgehard onder een UV-lamp of LED-lamp, waardoor deze hard wordt en de gewenste vorm en dikte krijgt.

Gelnagels hebben als voordeel dat ze flexibeler zijn dan acrylnagels en daarom minder snel breken of beschadigen. Ze zien er natuurlijk uit en hebben een glanzende afwerking. Gelnagels zijn ook geschikt voor mensen met zwakke of broze nagels omdat ze extra bescherming bieden.

Er zijn verschillende soorten gelnagels, zoals soak-off gelnagels, die gemakkelijk kunnen worden verwijderd met aceton, en hardgel nagels, die worden uitgehard onder een UV-lamp. Ook zijn er verschillende kleuren, ontwerpen en afwerkingen mogelijk met gelnagels, zoals glitter of nail art.

Het is belangrijk om gelnagels te laten aanbrengen en verwijderen door een professional om beschadiging van de natuurlijke nagels te voorkomen. Ook is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren om de gelnagels in goede conditie te houden.


Pedicure

Ontdek het beste van een pedicure en geef je voeten de zorg die ze verdienen! Een pedicure is meer dan alleen een cosmetische behandeling - het is een essentiële zelfzorgroutine om je voeten gezond en pijnvrij te houden.

Bij onze salon hebben we ervaren en professionele pedicurespecialisten die je voeten kunnen verwennen en verjongen. We bieden een breed scala aan behandelingen, van nagelverzorging en eeltverwijdering tot voetmassage en voetbaden. Onze specialisten gebruiken alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je voeten er mooi en gezond uitzien.

Een pedicurebehandeling kan helpen bij het verminderen van pijnlijke likdoorns en eelt, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van spanning in de voeten. Het kan ook helpen bij het voorkomen van schimmelinfecties en andere voetproblemen door middel van regelmatige reiniging en verzorging.

Na een pedicurebehandeling voelen je voeten zacht en glad aan en zien ze er gezond en mooi uit. Bovendien kan het een ontspannende ervaring zijn die je helpt te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse stress.

Bij onze salon streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Onze specialisten nemen de tijd om naar je wensen en behoeften te luisteren en een op maat gemaakt behandelplan op te stellen dat bij jou past.

Dus waar wacht je nog op? Verwen je voeten vandaag nog.