Meso-Therapie

 

Ontdek de kracht van meso therapie en geef je huid een gezonde boost! Meso therapie is een veilige en effectieve behandeling die kleine hoeveelheden specifieke voedingsstoffen en vitaminen  rechtstreeks in de middelste laag van je huid injecteert om verschillende huidproblemen aan te pakken. Zoals vochtwallen onder de ogen, Rimpels in het gezicht, Acne, lifting,  littekens, en striemen door zwangerschap bv voor een intake gesprek betaald u niets.....

Of je nu last hebt van fijne lijntjes, pigmentatieproblemen, acne of haaruitval, meso therapie kan helpen. Deze behandeling is ontworpen om de huid te revitaliseren, de huidtextuur te verbeteren, ontstekingen te verminderen, de haargroei te stimuleren en nog veel meer.

In tegenstelling tot andere behandelingen, zoals laserbehandelingen of chemische peelings, heeft meso therapie minimale bijwerkingen en downtime. De behandeling is niet-invasief, pijnloos en vereist geen hersteltijd. Je kunt na de behandeling onmiddellijk weer terugkeren naar je dagelijkse activiteiten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over de mogelijkheden van meso therapie. Geef je huid de boost die het verdient en boek vandaag nog een meso therapie behandeling! Dit zijn maar enkele voorbeelden wat er kan met Mesotherapie.